MENU
Головна » 2017 » Листопад » 22 » День Гідності та Свободи
14:04
День Гідності та Свободи
21 листопада країна відзначає річницю Євромайдану, який започаткував Революцію Гідності – революцію, яка сприяла відродженню цінностей свободи, гідності, переосмисленню багатьма людьми світу свого призначення.
З цієї нагоди 21-го листопада 2017 року в Новомиколаївській ЗОШ І-ІІ ст. відбулися заходи до Дня Гідності та Свободи. Для молодших школярів були проведені виховні години та бесіди на теми: «Та земля мила, де мати народила» та «Я- українець, я - європеєць», також діти склали віночок з малюнків «За мир в Україні».

Учні середньої ланки взяли участь у виховному заході «Україна гідна свободи», де переглянули відеоролик про трагічні події Євромайдану та презентацію «Мирна Україна». Діти дуже прониклися запропонованою темою й прикрасили мапу рідної країни сонячними промінцями та фотосвітлинами духовних, матеріальних, історичних цінностей України, якими пишаються. Також відвідали книжкову виставку «Україна – територія гідності та свободи».

Вшанування патріотизму і мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплення любові до Батьківщини, збереження та донесення до учнів об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття – ось мета, яку ми, вчителі, ставимо перед собою, виховуючи гідних громадян рідної країни.
Категорія: Новомиколаївська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 323 | Додав: neiskash78elena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz