MENU
Головна » 2017 » Січень » 22 » День Соборності України - знакова подія в історії державотворення
11:14
День Соборності України - знакова подія в історії державотворення
22 січня відзначається знакова подія в історії державотворення - День Соборності України. На честь цього в Новомиколаївській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися урочисті заходи.
Були проведені єдині уроки «День Соборності України», на яких школярі поглибили свої знання про історичний факт злуки українського народу,його значення. Учні початкових класів утворили колаж з малюнків та аплікацій «Діти єднають Україну». Для учнів середніх класів був підготовлений усний журнал «День Соборності України – важлива віха в історії нашого народу. «Нам злуку дарував Господь». Старшокласники здійснили віртуальну подорож сторінками історії «Події, що пережили нас…». Символом єднання в цей день став живий ланцюг Соборності, який утворили учні школи. Крім цього члени учнівського самоврядування написали листа учням Веселокутської школи Тальнівського району Черкаської області, в якому розповіли про своє шкільне життя й запропонували їм товаришування та співпрацю. А старшокласники організували скап-конференцію з студентами ХНМУ, де говорили про День Соборності та молодіжний волонтерський рух.
Сподіваємося, що сьогодні всі усвідомили: лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – відродження України.
Категорія: Новомиколаївська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 331 | Додав: neiskash78elena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz