MENU
Головна » 2017 » Жовтень » 13 » День захисника України
15:33
День захисника України

В усі часи особливо важливим є виховання підростаючого покоління в дусі відданості Батьківщині та українському народу на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції, виховання в дітей інтересу до народної спадщини, зокрема до історії козацтва.
З 09.10. по 13.10.2017р. в Новомиколаївській ЗОШ І-ІІ ст. пройшов тиждень національно-патріотичного виховання, присвячений Дню Захисника України та святу Покрови – покровительки українського козацтва. Для учнів були проведені виховні заходи: віртуальні подорожі та конкурсно-ігрові уроки на тему «Україна мати. Вмій її захищати», презентації та відео-уроки на тему «Воїн крізь віки», тематичний урок для 8-го класу «Становлення козацтва. Запорізька Січ – козацька республіка». Була проведена виставка-конкурс малюнків і творів до Дня Захисника України.
12 жовтня діти молодшої ланки випробували свої сили у змаганнях козачат «Наша слава, наша воля не вмре, не загине…». Учасникам були запропоновані веселі спортивні естафети, завдання на кмітливість, інтелект, а також ігрові жартівливі конкурси.
13 жовтня для учнів середньої ланки проведено шкільний етап воєнно-патріотичної гри «Джура» у формі козацького квесту «Пропала булава», де діти з цікавістю і жагою до перемоги виконали всі завдання, досягнувши поставленої перед ними мети. Рій – переможець був нагороджений почесною грамотою.
Приємним завершенням тижня стало частування всіх учнів і вчителів козацьким кулешем з пиріжками.
Необхідно пам’ятати й поважати історію своєї країни, долучатися до подій сьогодення, бо саме це сприяє вихованню моральних, естетичних якостей, почуття патріотизму, свідомості про належність до українського народу.








Категорія: Новомиколаївська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 339 | Додав: natashashnurko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz