MENU
Головна » 2017 » Грудень » 8 » День Збройних сил України.
11:54
День Збройних сил України.
6-го грудня щорічно в нашій державі відзначається свято мужності, сили, невичерпної відданності, відваги та патріотизму – День збройних сил України.
Виховуючи майбутніх захисників і патріотів рідної землі учителі Новомиколаївської ЗОШ І-ІІ ступенів провели для учнів виховні години та спортивно – розважальні змагання присвячені Дню збройних сил України. Діти привітали віршами й піснями всіх присутніх: батьків, вчителів, гостей; випробували свої сили в спортивних естафетах. Також школярі підготували привітальні листівки для воїнів – учасників АТО, яких запрошували на свято. На жаль, за певних причин гості не змогли завітати на свято, але всі гостинці і листівки з привітаннями будуть передані до військової частини захисникам нашої Батьківщини.
Завершилося свято врученням почесних грамот і пишних смачних короваїв.
Необхідно сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді, спонукати особистості до осмислення себе як частинки великого українського народу, пробуджувати національну самосвідомість, а також розвивати розумові й фізичні здібності, кмітливість і спритність, виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння, - тільки так можна виховати справжніх захисників, патріотів, добрих громадян своєї країни.




Категорія: Новомиколаївська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 395 | Додав: neiskash78elena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz