MENU
Головна » 2017 » Січень » 11 » Фаховий ріст
09:24
Фаховий ріст

Учителям добре відомо, що педрада – це спосіб колегіального розв’язання проблем, пусковий механізм мобілізації зусиль педагогічного колективу, школа професійної культури.
5 січня 2017 року у Прелеснянській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання педагогічної ради «Особистісний ріст педагога як умова успішного здійснення освітньої реформи в Україні». За основну мету було поставлено сприяння усвідомленню учасниками необхідності самовдосконалення і прагнення до особистісного і професійного зростання як умови успішного здійснення освітньої реформи в Україні. Педагоги представили вернісаж думок, а ключовим стало висловлювання про те, що «не так важливо, чого вчать, важливо, як учать». Виконуюча обов`язки директора школи Бондаренко Л.Ю. чітко визначила пріоритетні напрямки на шляху професійного зростання вчителя. Виступаючи, педагоги зазначали, що навчальний процес в умовах реформування освіти України потребує перегляду позиції сучасного вчителя. Заступник директора з НВР Рошинець Т.В. наголосила на підвищенні якості виховної роботи, використання нових форм як можливого засобу формування духовно-моральних, громадянських та патріотичних рис особистості учня.
Цілком зрозуміло, що використання новітніх технологій потребує нового педагогічного мислення, на шляху якого постають певні проблеми та перешкоди: вплив освітніх традицій, почуття дискомфорту, які спричиняють будь-які зміни, брак мотивації до змін, моделей та інформації стосовно ефективного навчання. Та педагоги нашої школи впевнені, що у перших рядах реформаторів освіти будуть іти люди, наділені талантом, які здатні розвиватися, удосконалюватися, бо без праці таланту немає, і хто не працює над собою, ніколи нічого не досягне. Недаремно кажуть:
Багато особистостей на світі
Та кожна, безперечно, діамант.
Життя обточить всіх, воно покаже,
Хто варт чого, а хто не варт.

Заступник директораз НВР
Прелеснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів
Рошинець Тетяна Вікторівна


Категорія: Прелеснянська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 308 | Додав: roschenez | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz