MENU
Головна » 2017 » Грудень » 11 » Право у нашому житті
14:11
Право у нашому житті

З метою підвищення рівня правової освіти учнівської молоді та забезпечення їх конституційного права знати свої права і обов’язки в Новомиколаївській ЗОШ І-ІІ ст. з 4 по 8 грудня 2017 року пройшов Всеукраїнській тиждень права. Захід проводиться щороку у тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини. Адже саме цього дня у 1948 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй прийнято Загальну декларацію прав людини.

У межах Тижня права були проведені виховні години «Мої права – моє життя», «Світова книга прав людини», для молодших школярів - правова вікторина «Права у казках», для учнів 5-8 класів- інтерактивна гра «Маю право». Бібліотекар школи Бибка Л.А. організувала книжкову виставку «Право у нашому житті», провела презентацію видань про права людини, розповіла, як реалізувати і захистити свої права в Україні.

Практичний психолог ініціативної групи «Джерело» Курська В.В. для учнів 2-4 класів провела заняття – тренінг «Всі ми різні - всі ми рівні», на якому діти вчилися спілкуватися, бути терпимими до оточуючих, уникати конфліктів. Цікавою була і зустріч педагогів, батьків школи з представниками ініціативної групи «Джерело» психологом Курською В.В., юристом Фальченко І.В., спеціалістом відділу з соціальних питань, молоді та спорту Поджаровою Г.В. Учасники зустрічі отримали юридичну допомогу, взяли участь в обговоренні питань, як уникнути будь-яких форм насильства в сім'ї.

Категорія: Новомиколаївська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 297 | Додав: neiskash78elena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz