MENU
Головна » 2017 » Грудень » 4 » СНІД мусимо зупинити!
14:16
СНІД мусимо зупинити!


Щороку 1-го грудня в усьому світі відзначають день боротьби зі СНІДом, - хвороби, яка стала чумою ХХ і ХХІ століть.

З метою застереження молодших поколінь від загрози ВІЛ і СНІД, а також толерантного відношення до інфікованих людей, в Новомиколаївській ЗОШ І-ІІ ступенів 1-го грудня 2017 року були проведені виховні заходи на тему «Ми за здоровий спосіб життя». Діти молодших класів переглянули і обговорили відеофільми спеціально адаптовані для школярів молодшого віку, в яких розповідалося про небезпеку шкідливих звичок.

Для учнів середніх класів проведено тренінг на тему «СНІД мусимо зупинити!», де було запропоновано самостійно відповісти на питання стосовно даної теми, після чого відбулося обговорення кожного з питань анкети. Діти самостійно підготували і виступили з невеликими доповідями, зустрілися і поспілкувалися з фахівцем медичної галузі – фельдшером Новомиколаївського ФАПу Денисенко Р.В. також учням сподобалася гра «Міняймося», яка стала наглядним прикладом про поширення в соціумі ВІЛ інфекції та СНІДу.
На знак толерантності і вшанування загиблих від цієї хвороби, діти доповнили інсталяцію «Дерево життя» червоними стрічками – символ єднання борців проти СНІДу.

Формування уявлення молоді про здоровий спосіб життя; роз’яснення шляхів зараження ВІЛ інфекцією; виклик в учнів негативного ставлення до наркоманії зокрема й будь – яких шкідливих звичок загалом, які завдають колосальної шкоди здоров’ю людини; сприяння розвитку потреби робити відповідні висновки, виховання потягу до здорового способу життя – це все є аспектами одного з найважливіших напрямків роботи з дітьми будь – якого шкільного віку.


Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Новомиколаївська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 281 | Додав: neiskash78elena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz