MENU
Головна » 2018 » Січень » 24 » Україна – це я, Україна – це ти
10:12
Україна – це я, Україна – це ти

Україна – це я, Україна – це ти

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України 22 січня 2018 року в Новомиколаївській ЗОШ І-ІІ ст. організовано та проведено ряд заходів: для учнів 1-8 класів – годину патріота «Бережіть Собори душ наших», під час якої діти й вчителі прослухали інформацію та переглянули декілька документальних фільмів про події 100-річної давнини; між школярами 5-8 класів проведений конкурс емблем та малюнків «Ми єдині» та «Долоні єдності».


Для того, щоб нагадати односельцям і показати підростаючим поколінням, що ми - єдина нація, єдиний народ, що ми – українці єдиної держави, вчителями й учнями школи за підтримки батьків і громадськості села проведено ярнбомбінг – акцію «Україна – це я, Україна – це ти», де всі присутні із задоволенням прикрасили зимові дерева яскравими бубонами та утеплили їх саморобними шарфами. Закінчився захід дружнім чаюванням.


День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави не лише в єдності українських земель, а й в єдності нас – українців.
Категорія: Новомиколаївська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 292 | Додав: neiskash78elena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz