MENU
Головна » 2017 » Травень » 19 » Безпека життєдіяльності – найважливіше завдання у ХХІ столітті.
13:57
Безпека життєдіяльності – найважливіше завдання у ХХІ столітті.

Безпека життєдіяльності – найважливіше завдання у ХХІ столітті.
З метою запобігання травмування та загибелі дітей в умовах надзвичайних ситуацій, навчання школярів правилам безпеки життєдіяльності та набуття ними практичних навичок поведінки під час їх виникнення у Прелеснянській ЗОШ І – ІІІ ступенів 15 – 19 травня пройшов Тиждень знань безпеки життєдіяльності в школі.
Заступник директора з виховної роботи Непомнящих О. В. виступила на батьківських зборах щодо запобігання невиробничого травматизму серед дітей. Поновлено інформаційні куточки з питань безпеки життєдіяльності у кожному класі. На шкільній лінійці діти прослухали виступ агітбригади « Безпека понад усе».
Шкільний бібліотекар Бєліч Н. І. розмістила на сайті школи звернення, пам’ятки, листівки до батьків та учнів.
Практичний психолог Рахмаілова О. Л. провела для учнів 8 – 11 класів соціальний супровід підлітків « Убезпеч своє життя».
Сільський бібліотекар Тютюнник К. О. приготувала для учнів 1 – 6 класів відкриті виховні години « Безпека нашого життя»
Діти взяли участь у рольових іграх « Ми – пішоходи» ( 1 – 4 класи). Під час , яких всі учні показали себе зразковими пішоходами, які досконало не тільки знають правила дорожнього руху, але і виконують їх.
На відкриті уроки з питань безпеки життєдіяльності та профілактики травматизму невиробничого характеру в школу були запрошені місцева рятувальна команда Центру безпеки громадян Черкаської селищної ради на чолі з Даниленко Костянтином Олександровичем – начальником місцевої пожежно – рятувальної команди центру безпеки громадян і Романюк Роман Анатолійович – завідувач сектору цивільного захисту населення Черкаської селищної ради.
Під час проведення Тижня знань у школі організували з дітьми відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої допомоги травмованим і потерпілим: практичне заняття «Дії під час надзвичайних ситуацій», «Евакуація під час пожежі»
Проведена робота була корисною і змістовою. Діти показали достатній рівень з правил безпеки життєдіяльності населення.
Заступник директора з ВР Непомнящих О.В.
Категорія: Прелеснянська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 288 | Додав: roshynets | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz