MENU
Головна » 2017 » Травень » 19 » День вшанування пам`яті жертв політичних репресій
12:56
День вшанування пам`яті жертв політичних репресій

Заходи до Дня вшанування пам’яті жертв політичних репресій
19 травня у Прелеснянській ЗОШ І – ІІІ ступенів пройшов День пам’яті жертв політичних репресій. Сьогодні ми згадували кожного, хто став жертвою політичних репресій, кого торкнулася жорстока рука часів більшовицького режиму, був ув’язнений у таборах, або засланий у далекі безлюдні землі, людей, які не повернулися додому і пережили свавілля злочинного режиму.
З метою формування національної свідомості, патріотичного виховання дітей та учнівської молоді та гідного вшанування жертв політичних репресій у школі було проведено низку виховних заходів.
Проведена лінійка пам’яті жертв політичних репресій, запалено свічі, приспущено Державний Прапор України, хвилиною мовчання вшановано пам'ять всіх загиблих.
Класоводи Терещенко В. А. та Крюченко О. В. приготували для учнів початкової ланки бесіди « У сталінських жорнах», класні керівники Рошинець А. М., Дзюбаненко Т. А., В’яла О. М. запросили учнів 5 – 8 класів на години спілкування "Жертвам репресій присвячується…” , шкільний бібліотекар Бєліч Н. І. провела урок пам’яті "Великий терор” для учнів 9 – 11 класів.
Пройшли роки, але пам'ять про людей , кого торкнулася жорстока рука часів більшовицького режиму, був ув’язнений у таборах, або засланий у далекі безлюдні землі, людей буде жити в наших серцях вічно.

Заступник директора з виховної роботи Непомнящих О. В.
Категорія: Прелеснянська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 275 | Додав: roshynets | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz