MENU
Головна » 2017 » Травень » 15 » Єдиний національний урок "Безпека на дорозі - безпека життя"
16:47
Єдиний національний урок "Безпека на дорозі - безпека життя"

Єдиний національний урок

"Безпека на дорозі - безпека життя"

В рамках проведення Четвертого глобального Тижня безпеки дорожнього руху в Україні в дванадцятого травня 2017 року в Красноармійському НВК «Загальноосвітня школа – дошкільний навчальний заклад» (село Новоселівка) пройшов єдинийнаціональний урок “Безпека на дорозі - безпека життя”.

Для учнів 1-9 класів вчителі приготували відеоролики, на яких зафіксовані наслідки нехтування правилами дорожнього руху – фото та відео з місць скоєння дорожніх аварій, а також повчальні мультики та тематичні короткометражні стрічки. Учніуважно слухали настанови вчителів та з цікавістю переглядали відеоролики про правила поведінки на дорозі та наслідки необережності на проїжджій частині.Вчителі також звернули увагу дітей на особливості участі у дорожньому русі у темну пору доби, адже саме пора сутінок приховує у собі чимало несподіванок та небезпек для пішоходів. Для того, щоб перехід дороги у такий час був безпечним, слід позначити себе за допомогою світловідбиваючих елементів.

Для того, аби школярі відчували себе безпечно на проїжджій частині дороги, знали основні Правила дорожнього руху та навчали інших, з учнями 1-4 класів проведені практичні заняття по переходу вулиці, ознайомлення з дорожніми знаками.

 Зуєва Вікторія, заступник директора

з НВР Красноармійського НВК

Категорія: Красноармійська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 452 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz