MENU
Головна » 2017 » Листопад » 23 » Інтегроване заняття з розвитку мовлення «Пригоди колобка» В останні дні березня, а саме 29.03.2017 року, в Красноармійському дошкільному нав
18:21
Інтегроване заняття з розвитку мовлення «Пригоди колобка» В останні дні березня, а саме 29.03.2017 року, в Красноармійському дошкільному нав

В останні дні березня, а саме 29.03.2017 року, в Красноармійському дошкільному навчальному закладі «Калинка» пройшли заняття з метою вивчення стану роботи з розвитку мовлення дітей та стану роботи з патріотичного виховання. Вихователь Резанович  О.В.  провела інтегроване заняття з розвитку мовлення «Пригоди колобка» . На занятті були використані нестандартні підходи в роботі з дітьми а саме – використання елементів методики В.Сухомлинського «Казкотерапія». Діти закріплювали і удосконалювали літературну вимову, зв’язне мовлення, промовляли скоромовки та прислів’я , а також спілкувалися з казковими героями – Колобком та бабусею Ягусею.

            На занятті з патріотичного виховання на чолі з музичним керівником Фальченко Г.В. діти показали як шанують свою Батьківщину, свої знання народних та державних символів України. А справжні «козачата»  показали, як гарно вміють танцювати український народний танок «гопачок».

             Гостям, які завітали до садка: вихователь Привільського ДНЗ Гетьманенко Л.А., вихователь Черкаського ДНЗ Падалка К.А., вихователь Олександрівського ДНЗ Дорошенко Н.В. дуже сподобалось невимушеність, зацікавленість та відчуття радості дітей.

Категорія: Красноармійський ДНЗ | Переглядів: 222 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz