MENU
Головна » 2017 » Березень » 9 » Конкурс «Нумо, дівчата!»
20:45
Конкурс «Нумо, дівчата!»

                                                                          

 

З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Це свято – поклоніння справжній жінці, її красі, мудрості і жіночності. В цей день вітають зазвичай всіх жінок : і колег, і мам, і бабусь, і дочок, і дружин, і улюблених, навіть перехожих. Атмосфера свята завжди панує в повітрі, і дійсно відчувається, що незабаром почнеться весна. Адже жінки, звичайно ж, асоціюються з весною.

Цікаво, тепло, весело та піднесено пройшло свято у Прелеснянській школі. Позмагатися вийшли команда дівчаток «VIP» та команда вчителів «Зірки адреналіну».Організатори свята підготували багато цікавих конкурсів, де учасники могли позмагатися у винахідливості, показати свої вокальні здібності. Цікавим було те, що всі учасники були веселими, незвичайними, креативними. У залі панувала атмосфера доброзичливості та веселого піднесеного настрою. Теплі слова побажання і привітання всім жінкам підготували учні школи. Звучали вірші, гуморески, різні інсценування. Хлопці відчули себе справжніми чоловіками. У їх виконанні прозвучала фінальна пісня.Журі підвело результати конкурсу та нагородило команди почесними грамотами, а всі учасники отримали відмінний заряд бадьорості і море позитивних емоцій.Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчинці іскорку тепла, любові та поваги.

Свято у школі – це гарний настрій, емоції та неймовірні враження, знайомство з новими друзями.

Відпочивайте культурно, активно, беріть участь у різноманітних конкурсах та акціях, розширюйте свій світогляд та поповнюйте свої знання.Бажаємо успіхів!


Заступник директора з виховної роботи

Прелеснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Непомнящих Оксана Володимирівна

 


 

Категорія: Прелеснянська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 322 | Додав: roschenez | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz