MENU
Головна » 2017 » Травень » 18 » Першокласники попрощалися з першою книгою – Букварем
22:04
Першокласники попрощалися з першою книгою – Букварем

Прощавай, Букварику, в школі перший друже, 

                       Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже. 

Традиційне шкільне свято – свято Букваря - відбулося у 1 класі Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником - Буквариком.

До цього свята дітки старанно готувалися. Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року. Це директор школи Наталія Вікторівна Горбатко,заступник директора школи з виховної роботи Євгенія Миколаївна Калатур, бібліотекар та психолог школи Вікторія Вікторівна Курська, перша вчителька Світлана Сергіївна Горчакова, вчителі та учні початкових класів, батьки, бабусі, братики і сестрички.

Першокласники показали, чого вони навчилися у 1 класі. Кожна дитина з радістю говорилапро значення і цінність Букваря, а скільки веселих пісень заспівали! 

Завітали на свято і Мальвіна з Буратіно, яким діти пообіцяли навчатися лише на «відмінно» йдалі. Також першокласники переконали Пеппі -Довгу Панчоху, Карабаса-Барабаса, Циганку, що Букварик - це важлива книга в житті кожної людини. Та, виконавши всі завдання Чародія, врятували його від злих чарів.

Подякували першокласники і своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Дякували діти і своїй першій вчительці Світлані Сергіївні Горчаковій за те, що з розумінням і любов’ю вчила всьому доброму і корисному, а головне – навчила любити рідну мову, свою Україну. СвітланаГорчакова працює у Черкаській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 недавно, проте її встигли полюбити діти за мудрість, доброту і щедрість серця.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першоювчителькою Світланою Сергіївною, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

Категорія: Черкаська ЗОШ ЗОШ І – ІІІ ст.№2 | Переглядів: 515 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz