MENU
Головна » 2017 » Січень » 23 » Пришкільний майданчик «Веселка»
14:08
Пришкільний майданчик «Веселка»

В Олександрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів працював пришкільний майданчик «Веселка».  Протягом двох тижнів на учнів школи чекали розважальні програми, конкурси, вікторини, ігри, екскурсії та спортивні змагання.

Діти із задоволенням відвідували пришкільний майданчик та брали активну участь у конкурсах: «Мир очима дітей», «Відгадай мелодію», «Звичаї нашого народу», «Місто казкових героїв», «Народні ігри», «Правила театрального етикету» тощо.

Також для дітей організували екскурсії. Школярі відвідали музей народної архітектури, побуту та дитячої творчості в с. Прелесне. Екскурсія всім дуже сподобалась, учні доторкнулись до української культури, звичаїв, дізнались багато нового.

 

Цікавою була поїздка до м. Слов’янськ, де учні відвідали Слов’янський краєзнавчий музей, а також мали змогу прогулятися на центральній площі міста. Окрім цього, школярі відвідали парк слов’янського курорту, де для них провів екскурсію вчитель біології Олексій Ігорович Погребняк, познайомивши дітей з місцевою флорою і фауною. Поїздка до м. Слов’янськ всім дуже сподобалась і принесла дітям нові цікаві знання.

    Пришкільний майданчик «Веселка» приймав гостей — представників державної служби зайнятості, які познайомили учнів із безліччю цікавих і незвичайних професій та розповіли, як саме треба обирати майбутню професію. 

    Окрім цього, діти мали змогу відвідати образотворчу студію «Фантазія» в с. Красноармійське. Керівник студії  Оксана Володимирівна Дашивець радо вітала нас в своїй студії. Діти зачаровано дивились на роботи її вихованців. Оксана Дашивець провела майстер-клас для наших учнів. Діти із завзятістю робили ляльку мотанку, у студії панувала дружня творча атмосфера. Відвідування образотворчої студії «Фантазія» вразило учнів і, сподіваюсь, надихнуло їх на власні творчі пошуки.

Також, в пришкільному майданчику проводились спортивні змагання. До школи завітав директор Слов’янської районної спортивної школи «Колос» Леонід Олександрович Гусяков. Він підготував для дітей  насичену спортивну програму, в якій учні показали свої спортивні досягнення. По закінченню змагань всі учасники отримали грамоти.

Протягом двох тижнів на базі пришкільного майданчика працював літній мовний табір під керівництвом вчителів англійської мови Ольги Пилипівни Василіаді та Наталії Юріївни Макухи. Діти, займаючись в мовному таборі, мали змогу вдосконалити свої мовні навички, спілкуватися із друзями. Кожного дня на  дітей чекала насичена програма та конкурси. Про роботу мовного табору знято звітний відеоролик.

Час перебування у пришкільному майданчику «Веселка» пролетів дуже швидко, діти залишились задоволені, що мали змогу відвідувати його. Вони отримали заряд позитивного настрою та  енергії.

Категорія: Олександрівська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 872 | Додав: sectorosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz