MENU
Головна » 2017 » Вересень » 27 » Stem-квест «Я люблю та знаю свою Україну».
19:04
Stem-квест «Я люблю та знаю свою Україну».

Кожній державі потрібні освічені, мислячі, а отже, читаючі люди. Прищеплювати любов до книги, вчити думати над прочитаним, а не лише отримувати інформацію, є головним завданням бібліотек як центрів підтримки і просування читання.

Сьогодні квест вважають головним конкурентом комп’ютерних ігор у боротьбі за час дітей та молоді. Цю інноваційну ігрову форму групового виконання завдань використала бібліотекар та вчитель біології, проводячи  stem-квест «Я люблю та знаю свою Україну».

Мета проведеного краєзнавчого квесту : пробуджувати пізнавальні інтереси до історії рідного краю, його минулого і сьогодення, виховувати у дітей згуртованість, розвивати вміння працювати в команді, розширювати уяву і фантазію, чітко та логічно висловлювати власну думку, виховувати почуття патріотизму до України та власного краю. Приймали участь учні 6-9 класів, а вартові на станціях були учні 11 класу. Діти бігаючи від станції до станції, отримували завдання з географії, історії України, біології, української літератури, народознавства, а головне – героїв Донеччини та свого села, його історію.

За відгуками дітей їм дуже сподобалось приймати участь у  квесті.  Під час квесту виховувалась згуртованість, вміння працювати в команді, а під кінець підведено підсумки квесту та проведений флешмоб «Я люблю тебе, Україно!», в якому діти з задоволенням прийняли учать. Команда переможців була нагороджена сертифікатами на загальношкільній лінійці.

                                           

                                           

                                             

                                                        

 

Категорія: Прелеснянська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 449 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz