MENU
Головна » 2017 » Травень » 21 » Тиждень "Я - родина - Батьківщина"
20:40
Тиждень "Я - родина - Батьківщина"

Родина – одне із найважливіших соціальних надбань людства, цінність якого з давніх часів і до наших днів залишається незмінною. У сім’ї формується і розвивається особистість дитини, триває опанування соціальних ролей, що необхідні для безболісної адаптації в суспільстві.
В Новомиколаївській ЗОШ І-ІІІст. з 12.05 по 17.05 пройшов тиждень «Я – родина - Батьківщина».
Метою цього тижня було поліпшення педагогічної взаємодії педагогів з батьками учнів, активне залучення родин до участі у навчально – виховному процесі школи.
Протягом тижня було проведено родинне свято «Дружна родина – цілісна країна» (1-4 кл.) До підготовки свята були залучені батьки, які підготували разом з дітьми художні номери, вироби декоративно – прикладного мистецтва, слайдові презентації про захоплення кожної сім’ї. Проводилися години спілкування, бесіди, класні години на теми : «З мого села починається Батьківщина»(10 кл.), «Без сім’ї та свого роду – немає нації народу»(5-7кл.), «Мати – берегиня родини» (7-9кл.), «Цілую материнські руки» (3-4кл.). В 9-11класах відбулася виховна година «Образ матері в роки ВВВ».
В один із днів тижня була проведена виставка малюнків і складені буклети з віршиками дітей «До дня матусі» (1-7кл.). В середній і старшій ланці проходила поетична перерва «Тобі, моя мамо, присвячую», де діти школи читали вірші, присвячені матусі (5-10кл.).
Також багато родин, учнів школи, вчителів взяли участь в загальному сільському святі «Родина моя наймиліша».
Аналізуючи проведений родинний тиждень та побажання батьків наших учнів, можна зробити висновок, що саме такі заходи потрібно проводити частіше, адже школа і сім’я кожного учня – це одна велика родина, тісна та плідна співпраця з якою – запорука успіху в навчанні і вихованні дітей.





Категорія: Новомиколаївська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 567 | Додав: natashashnurko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz