MENU
Головна » 2017 » Травень » 25 » Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
19:14
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

     Згідно наказу відділу освіти Черкаської селищної ради  № 25

від 04.05.2017року   «Про проведення  тижня знань з  основ  безпеки життєдіяльності» та з метою чіткого усвідомлення учасниками навчально-виховного процесу небезпечних і шкідливих чинників у ситуаціях, що виникають у навколишньому середовищі, їх ідентифікації, пошуку і обґрунтування оптимальних безпечних умов життя людини, опанування дітьми та підлітками знаннями, уміннями і навичками створення безпечних умов життя і діяльності у середовищі перебування, усвідомлення світоглядних принципів гармонійних стосунків людини з технікою, природою та суспільством, ситуативного навчання та моделювання дій школярів у різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях, надання першої медичної, само - та взаємодопомоги у Красноармійському НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів  - ДНЗ»  з 15 по 19  травня  2017 р. було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

     Директор  закладу   Соколова С. Ю.  провела інструктивно-методичну нараду з працівниками школи з охорони праці та безпеки життєдіяльності під час навчально-виховного процесу.

    Всі заходи у Красноармійському НВК «ЗОШ  І-ІІ ступенів – ДНЗ» відбувалися згідно Плану підготовки і проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності.

      Відкриття тижня відбулося 15 травня 2017 року на загальношкільній лінійці, де виступили директор НВК   Соколова С. Ю., заступник директора з навчально - виховної роботи  Зуєва В. Л., вчитель предмета «Основи здоров’я»  Кітик В. В.  Учні 8-9  класів  підготували інформацію щодо безпечної поведінки дітей у надзвичайних ситуаціях, яку було доведено до відома всіх учні та вчителів школи на хвилинах спілкування із класними керівниками.

     17 травня відбулася контрольна евакуація учнів з приміщення школи,  практичне заняття для учнів  8-9 класів «Як надати   першу   допомогу при травмах»        за участю представників ПРК Центру  безпеки  громадян Черкаської ОТГ  Даниленка К. О., Романюка Р. А..

      Було проведено санітарно-просвітницьку роботу серед педагогіч­них працівників з профілактики та попередження нещасних випадків  під час проведення екскурсій та у канікулярний період.

    Під час Тижня з основ безпеки життєдіяльності класоводи та класні керівники провели бесіди з учнями 1-9  класів, міні-лекторії під рубрикою "Це повинен знати кожен" на тему  «Правила поведінки в весняно-літній  період.  Безпечна поведінка біля відкритих водоймищ»,  «Перша допомога при   сонячному (тепловому) ударі», розповсюдили  пам’ятки серед  учнів «Якщо ви заблукали в лісі»,  «Безпечна поведінка при зустрічі зі свійськими та дикими тваринами», «Безпечні дії при виявленні маловідомих  предметів», «Правила поведінки під час  грози, сильного вітру, шквалів», «Правила експлуатації  побутових газо - та електроприладів», «Основні правила

 поведінки в побуті».

                                                Зуєва В. Л. , заступник директора з НВР

                                                 Красноармійського НВК

 

 

Категорія: Красноармійська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 218 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz