MENU
Головна » 2018 » Червень » 7 » Гімн обдарованості
18:51
Гімн обдарованості

Гімн обдарованості
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Цьогоріч святкування, приурочені до Міжнародного дня захисту дітей, в Черкаській ОТГ відбулись урочисто, масштабно та весело . Літня спека не завадила зібрати велику кількість дітей, які з’їхались з різних сіл громади , щоб прийняти участь в святі.
Україна славиться своїми талантами. Не менш талановитими є і учні нашої громади. Вони як справжні зірочки, що сходять на небосхилі, дарують нам свої знання і вміння, розкривають злет своїх думок. Гімном обдарованості почалося свято для дітей середньої та старшої ланки.
З щирими вітаннями та найкращі побажаннями звернувся до учнівської спільноти голова Черкаської ОТГ Сергій Падалка.
Креативну , творчу молодь нашої громади чекали нагородження в чотирьох номінаціях:
- «Інтелектуальна гордість» ;
- «Естети та краєзнавці;
- «Учасники Міжнародних та Всеукраїнських проектів»;
- «Кращі спортивні команди ».
Церемонію нагородження здійснювали працівники відділу освіти: начальник відділу освіти –Литвинова І.М., завідувач МК – Солонина С.А., головний спеціаліст –Хорошев В.М. Нагородження кращих учнів громади вдало поєднувалася з цікавими виступами вокалістів, музикантів та хореографічних колективів.
Свято було насичено яскравими позитивними емоціями. Бо до його проведення долучилися багато талановитих колективів. За плідну співпрацю з навчальними закладами громади подяку отримали : танцювальний колектив «Батерфляй» під керівництвом Попової Т.В, колектив Слов'янської районної школи мистецтв під керівництвом Петрусенко В.В. та
Черкаський базовий історико-культурний інформаційний центр під керівництвом Толкачьової Н.В.

Дуже добре підмітив народ, що «Від доброго дерева добрий і пагінець одійде, од добрих батька і матері піде й добра дитина». Наші переможці, юні таланти не досягли б своїх результатів без доброго, теплого материнського серця, без твердої, але люблячої руки батька. Тож насамкінець, найтепліші привітання , найщиріші побажання та гучні оплески за чуйність, за підтримку, за терпіння, за розуміння були адресовані батькам.
Нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще велике бажання бачити свого учня, свою дитину успішною, потрібною людям і суспільству.
Відділ освіти висловлює щиру вдячність організаторам свята –колективу вчителів та учнів Черкаської ЗОШ Ι-ΙΙΙ ступенів.
С. А. Солонина, завідувач МК Черкаської ОТГ
Переглядів: 520 | Додав: roshenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz