MENU
Головна » 2018 » Квітень » 2 » Інтелектуальна гра «Крок до зірок»
09:36
Інтелектуальна гра «Крок до зірок»

Канікулярний період – це найсприятливіший час для змістовного дозвілля і відпочинку дітей та учнівської молоді.Тому, аби реалізувати право кожної дитини цікаво й повноцінно провести вільний час на весняних канікулах, навчальні заклади Черкаської громади запланували різноманітні заходи.
28 березня 2018 року на базі Олександрівської ЗОШ І – ІІІ ступенів для учнів 5-6 класів було проведено інтелектуальну гру – квест «Крок до зірок». До гри долучилися команди семи шкіл громади .Найрозумніші учні 5-6 класів продемонстрували свою обізнаність з української мови, природи, історії, основ здоров'я, народознавства. Інтелектуальна еліта Громади показала не тільки глибокі знання, але й уміння працювати в команді, співпереживати один за одного, впевнено йти до перемоги.Кожен із дітей намагався прикласти максимум зусиль для перемоги своєї команди , але гра є гра, тому серед команд були і переможці.
За рішенням членів журі та його голови - Солонини С.А., було названо переможців квесту:
І місце посіла команда «Живчик» ( Олександрівська ЗОШ І- ІІІ ст.)
ІІ місце – «Шалені Бджілки» ( Черкаська ЗОШ І – ІІІ ст.№1)
ІІІ місце – «Тулумба» (Привільська ЗОШ І – ІІІ ст,)
Переможці гри отримали грамоти та цінні подарунки від відділу освіти Черкаської ОТГ, а всі учасники гри - сертифікати. Сподіваємося, що гра стане традиційною та допоможе нашому молодому поколінню зробити перші кроки у царство розуму та науки.
Є.М.Калатур
заступник директора з НВР
Категорія: Новини відділу освіти | Переглядів: 348 | Додав: roshenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz