MENU
Головна » 2017 » Жовтень » 30 » «Іти в ногу з часом – це важливо і справжній вчитель знає це завжди…»
21:35
«Іти в ногу з часом – це важливо і справжній вчитель знає це завжди…»

   Згідно з річним планом роботи Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у рамках «Року німецької мови в Україні» з 18 по 22 вересня 2017 року було проведено І етап Обласного фестивалю «Мій кращий урок німецької мови». У ньому взяли участь вчителі, які викладають німецьку мову як першу або другу іноземну, з міст Бахмут, Добропілля, Краматорськ, Костянтинівка, Маріуполь, Мирноград, Слов'янськ, Соледар, Торецьк та Волноваського, Олександрівського. Слов‘янського, Ясинуватського районів області. Серед них була вчитель німецької мови Привільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Черкасова Альона Олександрівна, яка стала одним з 10 переможців І етапу та була запрошена до ІІ етапу, який відбувся 19 жовтня 2017 року на базі Слов’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.

   Альона Олександрівна провела для присутніх колег майстер-клас з актуальної методичної теми «Формування комунікативної компетенції учнів на уроках іноземної мови за допомогою інтерактивних методів», де показала високий рівень своєї методичної підготовки.

   На завершення Серебрякова Надія Олексіївна, методист з німецької  мови ДонОблІППО, подарувала присутнім поезію німецькою мовою, у якій висловила подяку вчителям за невтомну працю й побажала берегти вогник натхнення в душах і передавати його своїм учням.

   

  Заступник директора з НВР  Л.Г.Шнурко

 

Категорія: Новини відділу освіти | Переглядів: 246 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz