MENU
Головна » 2018 » Квітень » 17 » Незабутня зустріч
10:36
Незабутня зустріч


Незабутня зустріч
До відзначення 1030-річчя Хрещення Руси-Київської та напередодні Великодніх свят, з метою всебічного розвитку учні Прелесненської ЗОШ І-ІІІ ст. разом зі своїми вчителями здійснили одноденну поїздку до міста Києва. Всі були налаштовані на цікаву подорож та все ж були надзвичайно здивовані, коли дізналися, що на них чекає значна зустріч- із Святійшим Філаретом, Партіархом Київської і всієї Руси-України,у його Резиденції.
Зустріч була організована нашим земляком,доктором політичних наук, заступником директора Національної Академії Наук України Мироненком Петром Володимировичем. Під час спілкування з Патріархом Філаретом учні і вчителі були у захваті від високої культури,духовності цієї людини.У багатьох дітей змінилося уявлення про церкву. Вони зрозуміли, що у храм можна ходити не тільки за духовним збагаченням, а й навчатися, спілкуватися, відпочивати. Це місце, де дітей не тільки зустріли, а й навіть смачно нагодували та вручили подарунки. Учні ж презентували подарунки,зроблені своїми руками. Разом із дітьми Мироненко П.В. відвідав Володимирівський та Михайлівський собори. З самого початку підготовки і до завершення цієї зустрічі колишній мешканець с.Прелесне,а нині знаний киянин, був разом з учнями нашої школи. Хочемо подякувати за теплий прийом, гостинність і захоплюючу культурну програму, організовану нам під час візиту до столиці.Також учні Прелесненської ЗОШ дякують директору ООО «КЗТС Машинінг» Курінному С.І. ,який виділив кошти на квитки для екскурсії.
Повернувшись додому, всі досі згадують почуте та побачене в Києві.
Хай Господь Бог сторицею віддячить людям,які сприяли екскурсії,за розуміння, підтримку і за часточку душі, подаровану дітям.

Учитель початкових класів Прелесненської ЗОШ І-ІІІ ст.
Косогова Тамара Олексіївна
Категорія: Новини відділу освіти | Переглядів: 384 | Додав: roshenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz