MENU
Головна » 2018 » Березень » 26 » Турнір юних істориків
19:38
Турнір юних істориків


Турніри юних істориків – універсальний засіб для формування як предметних, так і ключових компетентностей учнів: уміння працювати в команді, конструювання нового способу вирішення історичної задачі, розвиток критичного мислення, формування толерантності і вміння бачити раціональне зерно в різноманітних ситуаціях.
Мета проведення турніру юних істориків - формування активної, цілеспрямованої, конкурентоспроможної особистості з високим рівнем інтелектуального розвитку, активною громадянською позицією, розвинутим почуттям патріотизму.22.03.2018 року відбувся фінал обласного етапу турніру юних істориків, що проводився відповідно до «Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових та спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт і конкурси фахової майстерності». У відбіркових змаганнях взяли участь 52 команди. До фіналу потрапили 10 команд із Добропілля, Покровська, Краматорська, Селидового, Маріуполя, Торецька та збірної команди Олександрівського району. Команда Черкаської ОТГ також була запрошена до участі у фінальній грі. Нашу команду представили учні Черкаської ЗОШ Ι-ΙΙΙ ступенів, які отримали задоволення від гри та багато позитивних вражень. Та найголовніше наші учні набули цінний досвід участі в таких заходах.
Учасники турніру мали унікальну можливість відвідати виставку «Голодомор, Голокост, ГУЛАГ – трагедії ХХ століття на українській землі. Злочини тоталітарного режиму проти народу та людини».
Користуючись нагодою дякуємо Сніговому П.В. за підготовку знавців історії які не просто володіють історичними фактами, а і вміють проводити паралелі між минулим і сучасністю.

Завідувач методичним кабінетом С.А.Солонина
Категорія: Новини відділу освіти | Переглядів: 316 | Додав: roshenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz