MENU
Головна » 2017 » Лютий » 1 » Урочисте відкриття виставки дитячого малюнку
17:39
Урочисте відкриття виставки дитячого малюнку

31 січня у селі Новоселівка відбулося урочисте відкриття виставки дитячого малюнку. На виставці представлено більше 150 робіт юних мешканців села. Через малюнок діти показали всю красу і живописність свого рідного села.
Відкрила виставку художній керівник студії образотворчого мистецтва «Фантазія» Дашивець Оксана Володимирівна. Теплими словами вона привітала дітей, їх батьків, педагогів – всіх, хто був гостями на цьому святі. Керівник гуртка провела цікаву віртуальну екскурсію вулицями села, та розповіла про історію Новоселівки.
Щоб побачити роботи юних художників на відкриття виставки завітали жителі села, а також учні Черкаської ЗОШ №2 разом з завучем Калатур Є. М., представники Черкаської громади та сектору освіти, староста села Фальченко О. В., керівник і члени студії-клубу «Слов’яни» м. Слов’янськ. Гості відмітили, що кожна дитяча робота насичена світлом, надією, бажанням миру та здійснення мрій. Ця виставка відкриває відвідувачам захоплюючий світ дитячих фантазій, нове сприйняття довколишнього світу, сповнює душу кожного любов’ю до своєї батьківщини, радістю та оптимізмом.

Щиро сподіваємось, що виставка зацікавить багатьох поціновувачів небайдужих до дитячої щирої та безпосередньої майстерності.
Діятиме виставка до кінця навчального року кожен вівторок і четвер з 14.00 до 18.00. За справками звертатися по телефону: 0954591148
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Новини відділу освіти | Переглядів: 357 | Додав: sectorosv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz