MENU
Головна » 2018 » Травень » 20 » В науці сила і в науці слава!
12:05
В науці сила і в науці слава!

Напередодні Дня науки, який цьогоріч Україна відзначає 19 травня, Прелесненська ЗОШ І-ІІІ ступенів Черкаської об’єднаної територіальної громади радо зустрічала учнів, учителів та викладачів Донбаського державного педагогічного університету на міжшкільній науково-практичній конференції «В науці сила і в науці слава!». Перша зустріч із науками відбувається саме в стінах школи, тому можна сміливо стверджувати, що День науки – це свято всіх школярів теж. Усі присутні привітати учнів – переможців і учасників шкільних та університетських конференцій та конкурсів -захистів наукових робіт Малої академії наук. Із вітальними словами до учасників конференції звернулися начальник відділу освіти Черкаської селищної ради Литвинова Ірина Михайлівна, директор Прелесненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бондаренко Любов Юріївна та керівник наукового товариства учнів «Інтелект» Прелесненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кандиба Людмила Олександрівна. Юні науковці презентували свої дослідницькі роботи та довели, що, як справжні вчені, вміють думати самостійно. Оцінювали проекти викладачі ДДПУ: Сарієнко Владислав Костянтинович - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри природничо-математичних дисциплін; Горобець Людмила Василівна - кандидат біологічних наук, доцент кафедри природничо-математичних дисциплін; Ляшова Надія Миколаївна- кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і практики початкової освіти; Фатальчук Сергій Дмитрович- кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки вищої школи. Тож перші місця у різних вікових категоріях вибороли Гавриш Дмитро (Красноармійський НВК І-ІІ ступенів),Абрамова Дар`я (Черкаська ЗОШ І-ІІ ступенів) та Лисенко Поліна (Привільська ЗОШ І-ІІІ ступенів).

Опісля презентували свої наукові роботи учні-члени МАН – освітньої системи, яка сприяє виявленню, розвитку та соціальній підтримці здібних, обдарованих та талановитих учнів.
Кульмінацією конференції став СТЕМ-проект учнів та педагогів Прелесненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, перегляд якого закінчився біля Музею народної архітектури,побуту та дитячої творчості.
Усі учасники конференції впевнені, що і в подальшому будуть знаходити час для відкриттів та роздумів і неодмінно - час для мрії, адже це шлях до успіху. Сподіваємося, що саме наші учні отримають найпочесніші нагороди та подяки і стануть ще однією гордістю України!

Рошинець Тетяна Вікторівна -
заступник директора з НВР
Прелеснеської ЗОШ І-ІІІ ступенів,
керівник НМК по координації роботи
з обдарованими учнями Черкаської ОТГ



$IMAGE4$
Категорія: Новини відділу освіти | Переглядів: 584 | Додав: roshenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz