MENU
Головна » 2018 » Липень » 27

День Хрещення Київської Русі — України — державна пам'ятна дата в Україні на честь Хрещення Русі, що відзначається щорічно 28 липня — у день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира. Для нас цей день означає кілька принципових понять. Це — спадкоємність тисячолітньої історії України, нашої нації і держави. Це — неподільність Українського народу і його єдність навколо ідеї сильної держави і віри. Це — соборність усіх українців і всіх українських земель навколо рідної державної і духовної столиці — Києва. Це — велика присутність Києва у світовій історії і його цивілізаційний вплив на сусідні землі і народи. Це — єдність нашого державного і духовного начала.
Упродовж 2018 року в Новомиколаївській ЗОШ І-ІІ ступенів проводилися урочисті, інформаційно-просвітницькі заходи з відзначення 1030-річчя хрещення Київської Русі – України. Для учнів 5-8 класів були проведені виховні години «Запровадже ... Читати далі »
Категорія: Новомиколаївська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 486 | Додав: neiskash78elena | Дата: 27.07.2018 | Коментарі (0)

uCoz