MENU
Головна » 2018 » Лютий » 16 » Присвячено воїнам - інтернаціоналістам.
12:11
Присвячено воїнам - інтернаціоналістам.

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та річниця виведення радянських військ з Афганістану.
Україна втратила у цьому військовому конфлікті більше двох тисяч солдатів і офіцерів. Війна зламала життя багатьом молодим хлопцям.
Про такі випадки героїзму та вірності військовій присязі говорили на виховних заходах, які пройшли у Новомиколаївській ЗОШ І –ІІ ступенів. Літературна перерва на тему «І знов мені Афган наснився…», інформаційні хвилинки для молодших класів «Нехай на світі мирно буде – сьогодні, завтра, назавжди!», перегляд відеофільмів та їх обговорення не залишили байдужими учнів школи, оформлена виставка малюнків «Моя біль – Афганістан».
Класні керівники та вчителі - предметники наголошували на тому, що коли ми згадуємо всіх учасників та жертв воєнних дій на територіях інших держав, варто задуматися над цінністю життя та віддати шану всім тим, хто ціною свого майбутнього заплатив за мир. Це особливо важливо доносити учням саме зараз, коли війна зовсім поряд з нами.





Категорія: Новомиколаївська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 290 | Додав: neiskash78elena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz