MENU
Головна » 2018 » Лютий » 16

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та річниця виведення радянських військ з Афганістану.
Україна втратила у цьому військовому конфлікті більше двох тисяч солдатів і офіцерів. Війна зламала життя багатьом молодим хлопцям.
Про такі випадки героїзму та вірності військовій присязі говорили на виховних заходах, які пройшли у Новомиколаївській ЗОШ І –ІІ ступенів. Літературна перерва на тему «І знов мені Афган наснився…», інформаційні хвилинки для молодших класів «Нехай на світі мирно буде – сьогодні, завтра, назавжди!», перегляд відеофільмів та їх обговорення не залишили байдужими учнів школи, оформлена виставка малюнків «Моя біль – Афганістан».
Класні керівники та вчителі - предметники наголошували на тому, що коли ми згадуємо всіх учасників та жертв воєнних дій на територіях інших держав, варто задуматися над цінністю жит ... Читати далі »
Категорія: Новомиколаївська ЗОШ І – ІІІ ст. | Переглядів: 289 | Додав: neiskash78elena | Дата: 16.02.2018 | Коментарі (0)

uCoz